Det känns som att julen är här

I morse på väg till jobbet mitt på Essingeleden slog det mig att julen har börjat, inte för att det var kallt och snöigt eller att det var ett par dagar innan jul utan för att det var tomt på bilar och ett behagligt lugn. Väl framme på kontoret bekräftades min känsla då samma lugn och stillsamma tempo rådde även där. Efter en avspänd dag blev det dags för ett pass i gymmet innan hemfärd och väl på plats möttes jag av en nedsläckt träningslokal, det var jul här också. Men med raska steg anföll jag stereon, tryckte in on knappen, rattade in RIX FM, vred upp volymen ordentligt och gick lös. Inne i bubblan blev det ett stenhårt pass med 3,7 kilometer i stakmaskinen, 3 km rodd och 20 minuters bålstyrka, sen tog jag helg. Hemma väntade en snygg pulled pork i tortillabröd med diverse tillbehör, en bra start på helgen.
IMG_1888

Pulled pork, tortilla, lime, gräddfil, sallad, rödlök, guacamole, salsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s