En god vän

Snön lyser med sin frånvaro och det ser ut att bli tufft att få ihop alla mil på snö som man planerat och då är det tur att man har vänner som Mr Stakmaskin, en räddare i nöden. Att stå i maskinen kilometer efter kilometer är kanske inte det mest roliga jag vet men det är jobbigt och rätt muskelgrupper får jobba, det man saknar är bra träning för höfter och ljumskar som brukar få bekänna färg vid långlopp. Det blev ett kort pass med stakning 1 kilometer men pigga 10 km löpning på bandet med hyggliga tempot 4:33/km. I morgon sista intensiva jobbdagen innan jul sen får det bli lite härlig ledighet med massor med god mat och bra träningspass.
Stakmaskin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s