En bra start

Äntligen är den nya bloggen igång och några har redan hittat hit, vilket känns skönt.  Självklart är det lite pirrigt så här i starten och det är många tankar som figurerar, hittar alla hit, kommer allt tekniskt fungera, kommer ni att gilla den nya sidan. Sen gäller det att ha något skönt att skriva om och då känns det ju skönt att det mesta verkar funka och att det till lunch blev ett tufft och bra pass i gymet med 7km löpning på bandet, 1,7km i stakmaskinen och 1 km rodd allt med bra tempo och hög puls, tjohoo…nu är vi tillbaka, hoppas nu bara på att snön skall komma.
Premiarbanderoll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s