Dagenefterlöpning

När frukosten stod på bordet i morse singlade stora snöflingor ner utanför köksfönstret och för en kort sekund tändes en gnista hopp om att snart få spänna på sig skidorna och bege sig ut i spåren, men efter en hastig flackande blick mot termometern som visade plus 2 grader så var man snabbt tillbaka i verkligheten, det kommer att dröja. Igår gick den årliga julfesten av stapeln med stor baluns på HK och på frågan när jag kom hem så är svaret ja och lite för sent. När det idag var dags för löppass så kunde jag konstatera att dagenefterlöpning funkar men det var inte mycket till turbo i maskineriet och visst är det bättre att hålla sig till julmust om man skall träna dagen efter. Det blev trots allt 10k i behagligt 5:35 tempo och det var en riktigt skön runda. Efter en härlig omelett var det dags för klappjakt på det stora leksaksvaruhuset och man förundras över det enorma utbud av leksaker och de kopiösa mängder som fyller kundvagnarna.
IMG_1837

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s