Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för mig

Det har nu varit en längre period med ojämn träning pga en förkylning, glädjande nog håller det på att vända och idag kunde jag innan middag genomföra ett kortare pass styrka. Konditionspass med högre puls lär få vänta ett par dagar för att inte riskera något. Dagens pass hade inriktning bålstyrka med armhävningar, situps, plankan, rygglyft samt lite smidighet, skönt att vara igång.
Image
Kvällen tillbringades på Rival i Stockholm och föreställningen ” Jävla Pajas – Det här skojar du inte bort” av och med komikern Måns Möller. Detta är en fantastisk föreställning som pendlar mellan djupaste allvar och skrattsalvor som inte vill ta slut. Om du har möjlighet måste den bara ses, fem av fem möjliga.
Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s