Nu är anmälan klar..:-))

Idag har skidorna fått en dos kärlek och belagen är rengjorda och grundvallan är lagd och nu är det bara att invänta första turen. Det är några som redan spårat här i Stockholm så premiären är nära. Igår blev anmälan till Vasaloppet helt klar så nu är 21 mil inbokat under Vasaloppsveckan, puuuhhh. Det är många mil men samtidigt mycket bra träning inför kommande löpsäsong. Dagen har varit lugn och avslappnad med tid för fikapauser och Vinterstudion på TV, en bra lördag kan man säga, trevlig kväll på er..!!
Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s