Saken är biff

Fredag kväll och en hel helg väntar, kan det bli bättre. Idag skulle det blivit dubbelpass med simning som inledning på dagen men en liten problematisk förkylning gjorde valet enkelt och jag fick inse att det var en härlig fredag som snart skulle övergå till helg och det är inte så illa det heller. Till middag blev det en sagolik biff och lite bubbel som aptitretare. Nu hoppas vi att Sven drar in med lite snö så att man skall få ge sig ut i spåret snart men gör han inte sitt får man kanske nöja sig med lite löpning i helgen, morsning och trevlig helg.
Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s