70,3 en ny utmaning

I triathlonvärlden är 70,3 en annan benämning på triathlon medeldistans ( 1/2 Ironman) och består av 1,9km simning, 90 kilometer cykel och 21 km löpning, med andra ord den totala sträckan i miles, och en sån tänkte jag ge mig på. Den 28 juni nästa år kommer man att stå där vid strandkanten vid Västerdalälven i Vansbro iklädd gummidräkt och badmössa för snart kasta sig i det kalla vattnet och ge sig på ett triathlon modell lite längre. Det finns alltid ett litet pirr i kroppen då man tar sig an nya utmaningar likt denna men när väl beslutet är taget och anmälan klar övergår allt till en längtan efter startdagen. Det kommer att bli mycket träning under 2014 men jag tror att med ett varierat upplägg kommer det att vara till min fördel och minska risken för skador och omotivation. Nu är det bara att hoppas att sponsorerna strömmar till, för nog vore det trevligt med en tempocykel..:-)
VansbroLoggatillhemsida_vit

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s