Nu kan snön komma

Jag älskar sommar och sol. När det ruskiga vädret börjar tränga sig på i höstmörkret är det lätt att drömma sig tillbaka till sommaren med bad, grillning, härliga löprundor i lagomt klimat, det är lätt att tänka tillbaka på den mysiga utlandsresan och dom trevliga tavernabesöken, men nu är verkligheten en annan. Vintern står för dörren och idag kom kylan till Stockholm så nu får det för min del gärna slå om till vinter med snö och några minusgrader. Tänk att få tillbaka lite ljus och att återigen få gå ner i källaren och plocka fram vallajärnet och alla små trevliga vallaburkar, och skruva på den slitna transistorradion med avbruten antenn, då är vintern här igen. Vi har varit rätt så bortskämda här i stockholmstrakten de senaste vintrarna när det gäller det vita guldet och skidspår i vasaloppsklass och det är bara att hoppas att Farbror Rimfrost och Kung Vinter gör sitt de kommande månaderna så att man kan förbereda sig väl. Idag blev det backträning på löpbandet, 5km i 10km/h, tufft men kul. Efter löpningen var det på stakmaskinen igen och det blev 1,5km i bra tempo. Nu är jag trött och behöver krypa upp i soffhörnet och pusta ut, förresten….håller förtillfället på med den nya bloggplattformen och kommer snart att uppgradera bloggen lite…bara så att ni vet:-)
Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s