Vad månne denna vecka ha att erbjuda??

Vintern och julen närmar sig med stormsteg och det skall nu bakas, drickas glögg och handlas julklappar så dom lugna veckorna är snart ett minne blott. Den här veckan ser dock ut att bjuda på några bra pass utan att man behöver vända ut och in på sig själv. Dagens lunchpass började med 5 kilometer tempolöpning på bandet. Idag var det pigga ben och tiden 18:48 ( 3:46/km) lovar gott inför framtiden. Den obligatoriska stakningen ökades på till 1,5km vilket fortfarande är kort men med bra tempo kommer den att betala sig under Vasaloppsveckan. Målet är att öka på distansen för varje vecka som går så när vi är framme i slutet av februari kommer man vara hiskligt stark på stakning:-). Utomhuslöpningen funkar fortfarande fläckfritt men till helgen blir det nog till att införskaffa broddar för att undvika tråkiga vurpor.
Image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s