Härlig söndagsrunda

Det behöver inte alltid hända så mycket för att det skall vara en bra dag. Söndagar som denna med sovmorgon och Vinterstudion på TV kan vara en kvalitetsstart en ledig dag. Efter en lugn förmiddag blev det ett milpass löpning i 4:50 tempo vilket kändes förvånansvärt lätt trots att man inte direkt är formtoppad just nu. Benen känns pigga och jag har hittat ett lugn i löpningen och har lättare att hålla bestämd fart. Efter passet blev det ett par ägg och en grönsaksdrink gjord på 2 tomter, 2 vitlöksklyftor, 1/2 tsk hackad röd chili, 3 tsk färskriven ingefära, 1/2 dl olivolja, 1/2 tsk vetegräspulver, 1/2 dl vatten och mixa, rena krutet…!!! Ikväll väntar söndagsmiddag och skrattkramp framför Solsidan.
Bild


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s